Ricinusos hajpakolás kijön szódabikarbónás "samponnal"? SOS
Figyelt kérdés
már egy jó ideje tartom azt hogy nem mosok hajat samponnal, hanem szódabikarbónás vízzel. A ricinust ezelőtt használtam, de ma is feltettem. Nem szeretnék samponnal hajat mosni, pláne nem száradás után. Valakinek van szódabikarbónás élménye a ricinus után? Légyszi valaki!!!2015. jan. 31. 17:50
1/3 anonim válasza:
A ricinus kb 3-4 samponozás után alig jön ki... szódabikarbóna szerintem semmit nem fog érni. Habár nem próbáltam, csak azért az mégsem ér fel egy samponnal. Mondjuk maga a ricinus sem ér semmit, pont azért mert károsabb az hogy agyon kell samponozni utána. Ha hajápolót akarsz vegyél argán olajat. Azt nem kell kimosni. Mellesleg sokkal jobb is.
2/3 anonim válasza:
A kérdésedre nem tudom a választ, de adok egy tippet; ha a ricinusolajat más olajjal, pl. olívaolajjal elkevered, akkor könnyebben ki tudod mosni a hajadból. Nekem 2 samponozás bőven elég utána. Szóval így lehet, hogy kijönne a szódabikarbónával is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!