Tudnak valamit tenni esetleg?
Figyelt kérdés
Befestettem a hajamat gesztenye barnara( nagyon sotet, szinte fekte) Nem ilyet szerettem volna, valami vilagosat vettem, de sajnos sotetre jott ki, Mit tehetnek? Palett hajfesteket hasznaltam? Szeretnem ha vilagosabb lenne, de szokitest egyaltalan nem szeretnek.. Talan ha befestem egy vilagos barnara az segitene?2015. jan. 30. 10:09
1/3 anonim válasza:
Ne fess rá az nem segít. A Colour B4 nevű terméket próbáld ki.
2/3 anonim válasza:
Hiába festesz rá világosabbat, felesleges, csak ártasz vele a hajadnak. Színleszedővel próbálkozz (fenti hozzászóló már ajánlott egyet), az nem szőkítőpor és nem teszi tönkre a hajat.
3/3 A kérdező kommentje:
Gesztenye barna elott vilagos barnara volt festeve, eredeti hajszinem szoke! Akkor ebbol most mi fog kijonni ha hasznalom a color b4-et? Nem lesz csunya? Csak sokszinu? Vagy amiutan hasznaltam, fesem be ujra egy megfelelo szinre es megfelelo festekkel?
2015. jan. 30. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!