Átlagosan egy normál fésű/hajkefe mennyibe szokott kerülni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy Tangle Teezer hajkefét, és találtam pár megbízható helyen 2-3000 Ft-ért, és az árát hozzá akarom hasonlítani egy normál fésű árához. Tudnátok segíteni? :)2015. jan. 29. 19:36
1/3 anonim válasza:
Az attól függ, mit tartasz normál fésűnek. Én 150 Ft körül szoktam venni.
2/3 anonim válasza:
Hát lehet találni 100-200 forintért is, de hajkeféből az olyan is, a kicsit jobbak 800 forinttól kezdődnek kb, határ a csillagos ég.
Az árhoz még add hozzá a szállítási költséget is, mert ahol ennyiért adják, ott mindenhol van - ha mégse, kérek linket. :D
Meg tangle teezer utánzatokat lehet rendelni netről 3-400 forintért és egész használhatók, illetve vannak az olcsóbb alternatívák, mint DM saját márkás meg a müllerben is van, ezek 2ezer körül.
3/3 anonim válasza:
Egy jó minőségű hajkefe is több ezer forint, úgyhogy ahhoz képest ez a fajta kefe egyáltalán nem drágább. Arra figyelj, hogy ne hamisítványt vegyél, mert az biztosan sokkal rosszabb minőségű, mint az eredeti, viszont az ára alig kevesebb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!