Shea vaj. De magában egyébként semminek nem lesz hatása, ha mondjunk nem iszol eleget vagy vitaminhiányos vagy.
2015. jan. 29. 16:56
3/11 anonim válasza:
carmex
2015. jan. 29. 17:08
4/11 anonim válasza:
L occitane
Benecos
2015. jan. 29. 17:24
5/11 anonim válasza:
miért lett a carmex leszavazva? nagyon sokan esküsznek rá a sminkesek, profik közül is. én is sokfélét próbáltam már, de messze ez a legjobb. és ahhoz képest nem drága, 1000 ft körül van max.
2015. jan. 29. 17:32
6/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ.:)
Még jöhetnek.
2015. jan. 29. 17:46
7/11 anonim válasza:
Az Oriflame pici univerzális balzsamai ( lásd: [link] )nagyon jól beváltak nekem, és ez már csak azért is jó, mert azt nem csak a szádra tudod kenni. Csak ajánlani tudom, pihe puha lesz minden tőle, amihez csak hozzáér. Ha ez nem teszi rendbe a szádat, akkor nem tudom mi tudná.
A labello-t hosszú távon nagyon nem ajánlom. Csak rosszabb lesz tőle.
A carmexet próbáld ki az nagyon jó. Az elején fura, hhogy mentolos, de nagyon hamar meg lehet szokni.
Nekem is mindig kiszárad a szám. Nagyon sokáig labello-ztam. Aztán eljutottam vele odáig, hogy naponta 20x kenegettem a számat vele. A carmexet már csak naponta egyszer kell és mégsem cserepes a szám. Ráadásul olcsóbb, mint a labello. ( A tubusos változat)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!