Nyelvpiercing fogszabályzóval?
Mi a véleményetek? kérdezzem meg a fogorvost,vagy kiosztana,mivel 14 vagyok?! ( itthon amúgy megengedték..)
Nemhinném,hogy beleakadna,vagy bármi ilyenek.. na mind1, MONDJÁTOK A VÉLEMÉNYETEKET ÉS A TAPASZTALATOTOKAT !!
köszönöm L/14
Szerintem is gusztustalan a nyelvpiercing, de mivel nem ezt kérdezted ezért tök mindegy...
Amúgy meg semmi köze az egyiknek a másikhoz. Nem akad bele. Volt már fogszabályzóm, nyelvizém még nem, de tényleg nem tud hova beleakadni.
A legtöbb fogorvos szóba sem áll azzal, akinek nyelvpiercingje van : rövid úton kitessékeli az ajtón!
(El tudom képzelni, milyen lehet a családod, ahol 14 évesen megengedték neked a piercinget! Gondolom a 7 éves öcsédnek meg tetoválása van.) 8-P
lehetnétek egy kicsit toleránsabbak...nem ez a volt a kérdése, én se szeretem a nyelvpiercinget, mégse kéne véleményt alkotni rögtön a családjáról és szerte széjjel bombázni ostoba primitív beszólásokkal.semmi közünk az életéhez, ilyen szinten.
kérdezd meg a fogorvost mielött nyelvpiercinget csináltatnál, ilyen egyszerű.lehet, hogy kiosztana nem ismerem az orvosodat, de biztos elmondja mellette mi a helyzet.
szerintem is kérdezd meg a fogorvost.. ha otthon megengedik akkor nem oszthat le, mert igazából nincs joga hozzá..:s meg sztem nem is osztana..bár kitudja.. o_O
szóval kérdezd meg.. :)
és ha gond akkor várj addig ameddig, leszedik a fogszabályzod.. :)
"MONDJÁTOK A VÉLEMÉNYETEKET "
ő kérdezte, mi meg mondtuk...
kössz annak aki normálisan bírt válaszolni :D
hát a családommal meg okosan.. mert most szerintem ez nem azon múlik h milyenek a szüleim.. pff. ;)
hát én nem engedném mega lányomnak:Dmeg mondjuk az enyémek sem de nem is aakrenék..holmáár:D
sztem nem jó párosítás monjuk de hát..te élteed
Szerintem az egyik nem zárja aki a másikat. :)
De nekem anyuék 14 éves koromban mikor piercinget akartam, azt mondták, hogy majd ha nagykorú leszek azt csináltatok saját magammal amit akarok...
És már valahogy nem is akarok, mert tök elundorodtam tőle. Jól gondold át!
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!