Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hol lehet kapni cell 1 csigaki...

Vikike 87 kérdése:

Hol lehet kapni cell 1 csigakivonatos krémet? Mert neten nem találok semmit ahonnan rendelni lehetne.

Figyelt kérdés
2015. jan. 28. 11:01
 1/8 anonim ***** válasza:

jézusom, nehogy megvegyétek ezt a f_st!

ha megnézitek az összetevőit:

[link]

láthatjátok, hogy alig van benne a nagy reklámozott csiganyál alapanyagból. ráadásul a 2. összetevője alkohol, ami nagyon szárítja és irritálja a bőrt. szóval ez egy alkoholos hidratáló, amibe tettek kb. egy csepp csiganyálkát. ráadásul rohadt drága mindehhez képest. ennyiért már márkás high end krémeket is vehetnétek.

ha igazi csigás krémet szeretnétek, akkor a koreai benton vagy mizon márkát próbáljátok ki, ebayről rendelhetőek. harmad-negyed-fele annyiba kerülnek, krémtől függően, és az első összetevőjük a csigagél. szóval hatnak.

pattanás utáni hegekre amúgy az aha savas hámlasztás és a c vitaminos szérum is nagyon jó.

2015. febr. 23. 08:52
 2/8 Wolveirne válasza:

Látom, te mindenhova bekopizod a lehúzós szöveged. Lehetnél kreatívabb!

A www.sanitas24.hu oldalról rendeltem e-mailben a második tégelyt. Elvileg telefonon is lehet rendelni, a TV reklámokban van feltüntetve telefonszám is, de szerintem az oldalon is fent van.

2015. márc. 6. 10:21
 3/8 anonim válasza:
Én a www.sanitas24.hu oldalon rendelek. Regisztrálni kell és utána lehet rendelni, vagy ha akarsz, akkor telefonon is tudsz. Én előre utalással is tudtam fizetni így, de paypal-os fizetést is láttam, ha jól emlékszem.
2015. márc. 6. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:

kedves Wolverine!

tessék, itt látom, mennyi csiga van benne:

[link]

kemény 9. hely, jó "sokat" érhet...

felháborít, hogy egy ilyen szinten semmi, rossz összetevőjű krémet árulnak ennyi pénzért. értek a krémkészítéshez, ismerem a káros és a jó hatóanyagokat, értek a bőrápoláshoz, ezért háborít fel. komolyan, alkohol, a második helyen? istant bőrszáradás.

mellesleg elég fura, hogy te minden vélemény alatt ennyi jót írsz, még krémmánián is, ahogy kemény 1 hozzászólásod van, ehhez a krémhez. kicsit sem átlátszó.

2015. márc. 6. 13:45
 5/8 Wolveirne válasza:
Szerintem ezt elég lett volna egy helyre beírnod és nem mindenhova bemásolnod...
2015. márc. 10. 16:14
 6/8 anonim ***** válasza:
<3 dicsak
2015. márc. 10. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Én azt javaslom, hogy a dr. Organic csigás krémjét vedd meg, ne ezt.
2015. márc. 21. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
én már pár napja az organic gélt használom. azt írták rá, hogy csiga nyálka van benne. amikor a csiga háza megsérül, akkor a csiga ezzel a nyálkkával helyrehozza. változást még nem látok a bőrömön,. a pénztárcám az könnyebb lett több mint 6000ft-tal.
2015. okt. 11. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!