LePeDő kérdése:
Hajnövekedést és dúsulást mivel lehetne a legjobban elősegíteni?
Figyelt kérdés
Nekem alapból nagyon lassan nő a hajam és nem olyan szép dús, pedig szeretném ha mell alá leérne és dús lenne, de valahogy sosem sikerül annyira megnöveszteni... Mit tehetnék?2015. jan. 25. 18:34
2/3 anonim válasza:
terhességgel :)
nekem sose volt olyan szép és hosszú a hajam, mint várandósan. nem is tudtam, hogy tud gyorsan nőni a hajam, és csillogni is tud, sőt, tud a fejem ékessége is lenni - ahogy kell lennie :)
viccet félre téve
- sok folyadék - azaz ásvány, csapvíz fogyasztás
- stresszmentes életmód
- boldogság (!)
- megfelelő táplálkozás
mert hát ugye terhesen többnyire így van, éhes és szomjas vagy, és iszol, eszel, boldog vagy és nem stresszelsz, mert a gyerek a legfontosabb. mindjárt csodálatos változáson megy át a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!