Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Létezik olyan hajfesték vagy...

Létezik olyan hajfesték vagy hajszínező, ami nagyon gyorsan lekopik?

Figyelt kérdés

Szeretnék néhány napra a barna hajamból szőkét csinálni, de még sosem találkoztam közelebbről hajfestékkel. Tudnátok írni pár ötletet vagy tapasztalatot ezzel kapcsolatban?

Köszi!

2010. febr. 8. 16:32
 1/5 anonim ***** válasza:

vannak ilyen hajspray-k egy mosás és már ki is jön

volt már fekete sőt kék is a hajam(szilveszterkor)

cba-ba, rossmannba, tescóba, auchanba biztos hogy van

16F

2010. febr. 8. 16:40
 2/5 anonim válasza:

Igen lehet kapni !

VIzzel 1 perc alatt lejön !!

A tescoban van egy 350 ft-os bolt és ott is lehet kapni am Sokhelyen lehet :D

2010. febr. 8. 16:45
 3/5 anonim ***** válasza:
a barna hajadból sosem fogsz kimosós színezővel szőkét csinálni. csak szőke hajfestékkel, vagy szőkítőpor+ párszázalékos hidrogénperoxid keverékével. a szőke hajszínezőket kizárólag természetes SZŐKE hajra lehet használni. ha hajsprayt találsz, azzal lehet, bár szőke színben még nem találkoztam ilyennel.
2010. febr. 8. 18:09
 4/5 anonim ***** válasza:
hajsprével se fog menni, felejtsd el. kimoshatók se fogják majd be. csak szőkítőporral menne...
2010. febr. 8. 18:42
 5/5 anonim válasza:
Szia ! Nekem is barna a hajam És szökét akkartam és befokta És lemoshato volt .. Szal Bevált nekem legalábbis :D
2010. febr. 12. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!