Hogyan érhető el ilyen hajszín?
A kérdéseim a következők lennének:
Milyen hajszín ez? (oké , hogy szőke, de több típus van azok között is)
Természetes hajszínként előfordulhat? [Ha igen, mely népcsoportokra jellemző? Ha valaki ennyire szőke, akkor a többi szőrzete is (ennyire) szőke?]
Más (sötétebb) hajszínekből elkészíthető ez az árnyalat?
(Ha igen, meddig marad meg? Milyen "utómunkálatokat" igényel?
Mindenki máshogy nevezi meg, de egyébként extra világos szőke.
Igen előfordulhat, gyerekeknél lehet látni, felnőtteknél kevésbé, legalábbis Magyarországon.
Általában a németek, finnek rendelkeznek ilyen világos hajjal, és igen nyilván ha ilyen világos a hajszínük, akkor a szőrük sem fekete.
Igen, elkészíthető, sötétebb hajból, leszívatással.
Északi népeknél igen gyakori ez a hajszín. Nekem sötétbarnából ilyen, erős szőkítővel kell leszívatni a hajat hogy ilyen legyen, a szemöldökömet is szőkítem, mert sötét szemöldökkel nagyon rosszul néz ki.
Kikopni nyilván nem szokott, mivel nem festve van. De a lenövés nagyon hamar meglátszik, pár nap után.
ezt úgy hívják hidrogén szőke :) Hennában kapható, nekem volt,de biztos van hajfesték.
És sötétből nem nagyon fogod kikeverni :/
1. Ez ronda
2.marsd a hajad egy tonna sárga temperába
Az nagyon hatásos tud lenni
Nagyon világos szőke a szín. Szőkítőporral színteleníteni kell a hajat, utána színezővel a kellő árnyalatot kell megadni neki. A lenövés elég hamar feltűnik, bár ez fazontól is függ: hosszú hajnál a választék szembetűnő, de rövid hajnál nem látszik direktben a hajtő.
Festés után, ha jó anyaggal dolgozott a fodrász megmarad a szín, a következő tőfestésig mindenképpen.
A szőkítés mindig megviseli a hajat, ezért fontos a megfelelő ápolás. Mosás után balzsam, ezen felül rendszeresen hajpakolás. Jót tesz a hajfényspray, vagy a hajvégápoló, hajolaj, ezektől nem lesz száraz, fénytelen a kinézet.
A szemöldököt nem feltétlenül kell szőkíteni, ízlés dolga. Inkább vékonyabbra kell szedni, mert a vastag bozont nagyon elüt a hajtól.
A természetes szőkék testszőrzete is szőke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!