Lányok! Mit szólnátok ha egy pasit ilyen séróval látnátok?
Ilyet akarok csak nem festeném be. Tudom hogy a képen csaj van de fiúknak is lehet ilyen nem?
Nekem is ilyen a frizurám. az orromat még épp nem takarja el teljesen a hajam a természetes ívével (csak ha ráncolom a homlokomat :D) és barna hajam van. A fodrászról lassan bő 1 éve le tudtam mondani, de a 2 naponta hajmosásról nem. (A 3. napon már zsírosnak érzem.)
most ilyen a hajam:
Ugyanígy balról a jobb szememre egyetlen ívben és egyáltalán nincs se visszavágva vagy szedve se oldalt, se hátul. :) Elég ha megmosom és megfésülöm, akkor is ugyanígy áll amint megszárad. Szeretem taft lakkozni is a pirossal vagy feketével, mert hátul elég beletúrnom és úgy marad kócos (vagy ilyen összevissza álló) és azt mondják: "sexy".
Ehhez a frizurához kell azért "olyan arc" is és viselni is tudni kell. Ez mellé nem árt egy komolyabb stílus, h megfelelő összhatás legyen (tehát a neylon nike-ik meg pamut pumák itt nem játszanak ;D ) Ez mellett az arcodra is kiemelten kell odafigyelned mindennap (minimum: arckrémek, alapozó, korrektor, bb krém, spirál, ajakbalzsam .. lemosók) < és mindenzt szenzitíven, hogy ápoltságot tükrözz, de ne is vidd túlzásba.
Úgy vettem észre a nők határozott jelét képesek adni, ha szeretnének (.., hogy fogalmazzam helyesen) .. a lényeg: 17-20-21-től egészen 36-38-39 éves nőkig ..wáá ;D 30F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!