Jobban állt a szőke haj? (kép)
Figyelt kérdés
Hello
Arra lennék kiváncsi,hogy a szőke vagy a barna haj áll-e jobban.
Barnán:
Szőkén:
??
2015. jan. 24. 01:09
22/45 anonim válasza:
Egyértelműen a barna, a szőke nem áll jól neked..
25/45 anonim válasza:
Nagyon nem vagy szőke típus, főleg vastag sötét szemöldökkel... rémes. A barna jó. De mit keresnek a melleid a nyakadban? Mint valami mutáns:D
26/45 anonim válasza:
Kislányok tanuljátok már meg hogy egy mosoly ezerszer vonzóbb, mint ez az erőltetett csücsörítés. Tucat. És rosszul vagyok az ilyen lányoktól. Egyébként mind két szín jól állt.
27/45 anonim válasza:
Igazából egyik se, mert mindegyik kép iszonyatosan rossz, de inkább a barna
28/45 anonim válasza:
A barna sokkal jobb. De tényleg rettenetes ez a grimaszolás.
29/45 anonim válasza:
szőke! most melyik az aktuális? :)
30/45 A kérdező kommentje:
Most barna vagyok.egy-két ember mondta ,hogy jobban néztem ki szőkén ,ezért kérdeztem.
Azt meg nem értem ,hogy ha a hajamról teszek fel kérdést ,akkor minek foglalkoztok a számmal meg a mellemmel...A normálisan válaszolóknak pedig köszönöm :-)
2015. jan. 25. 11:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!