Hogy kell rendesen megborotválkozni?
De aranyos vagy ...
Hány éves vagy?
Egyébként fiúktól azt hallom, hogy nyaknál lentről felfelé, fent az arcon pedig fentről lefelé, és így nem pattogzik ki a bőr (akinek esetleg kényes, és sokaknak kényes), és a kevés hab vagy sok hab, ez relatív, de szintén egy fiú válasza, hogy közepes habbal, lényeg, hogy csússzon és ne akadjon el a szárazság miatt a borotva.
Na puff, lány létemre mennyit segítettem? Nem tudom ... de azért remélem valamennyit mégis.
Sok sikert! :) De még áruld el nekem mennyi idős vagy. Köszi
Az egyik barátnőm fodrász tanuló, és mikor a borotválásból volt vizsgája az apukám volt neki a modellje.Ő akkor azt mondta neki, hogy az a fontos, hogy jól fel legyen puhulva a szőrzet az arcon, így nem elég a habot rákenni, olyan pamaccsal, hanem 1-2 percig körkörösen kenegetni kell rajta. :)
16/L
15 éves vagyok, kicsit soknak tűnhet, de Isten eddig nem szánt rám szakállat :D (már ha létezik)
Köszönöm, azért is érdekelt, mert a bőröm tényleg elég bajos e nélkül is. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!