Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan legyen sima és puha a...

Hogyan legyen sima és puha a hajam?

Figyelt kérdés
Imádom a hajamat mert hosszú es egészséges de szeretnem ha puha és konnyu lenne. Értelmes valaszokat kerek elore is koszi.

2015. jan. 21. 19:29
 1/7 anonim ***** válasza:

Én pantene balzsamot szoktam használni. Attól nagyon könnyű kifésülhető, könnyű lesz a hajam. Finom illatos, és puha. A barátom imádja.

Mondjuk persze ez is egyén függő, ismerek olyat, akinek semmi se segít, miután azonban neked egészséges a hajad, ezért szerintem egy jó balzsam is tökéletes lehet.

Nekem a Pantene vált be. :)

2015. jan. 21. 19:45
 2/7 anonim ***** válasza:
*könnyen kifésülhető
2015. jan. 21. 19:45
 3/7 anonim ***** válasza:
Gratulálok,ritka aki elégedett a hajával :) akkor ne sajnáld a minőségi sampont,balzsamot rá! A p..nem az :)
2015. jan. 22. 07:59
 4/7 anonim ***** válasza:

#3 Láss csodát, nálam működik. ;)

Nem kell milliókat kiadni egy samponért, arckrémért, sminkért, ha az adott illetőnek beválik. (függetlenül az árától)

De biztos qrva okos vagy, és egyértelműen azt tudod állítani, hogy egy szar. :) Szerintem nem. Pont.

Egy tanács volt, kezeld is úgy.

2015. jan. 22. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Egyébként nem értek egyet...szerintem nem ritka, hogy valaki elégedett a hajával..
2015. jan. 22. 09:52
 6/7 anonim ***** válasza:

Ricinusolaj nagyon jót tesz neki, főleg, ha tojássárgáját is oeversz bele.:)

Amit még ajánlok, az a Kallosnak a gyümis hajápolója. Olcsó, de iszonyatos puha és fényes hajat csinál, mindig dícsérik.

2015. jan. 22. 10:57
 7/7 A kérdező kommentje:
Ricinus olajat ma probalom ki. A samponbol syosst hasznalok. Koszi a valaszokat.
2015. jan. 22. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!