1/10 anonim válasza:
szerintem nem. én még nem láttam olyan pasit
2/10 anonim válasza:
lehet, de jóval ritkább. nem olyan alapvetően a felépítésük.
3/10 anonim válasza:
A pasiknak nincs narancsbőre!!!!! Mert nem olyan a testfelépítésük mint a nőknek!!!
4/10 anonim válasza:
szerintem meg lehet...csak ritkább
5/10 anonim válasza:
nem, hogy a fene egye meg!
csak nekünk jut a szarból: mensi, narancsbőr, hízáscsíkok, szülési fájdalmak, változókor. és még sorolhatnám.
én még nem láttam naribőrös pasit. monnyuk jobb is :)
6/10 anonim válasza:
Én már láttam narancsbőrös, hízáscsíkos pasit!Rugalmasabb a bőrük,mint nekünk,de egy nagyobb fogyás, vagy a sok zsír nekik is csíkokat és narancsbőrt okoz.
7/10 anonim válasza:
Csíkokat már én is láttam de narancsbőrt nem.
8/10 anonim válasza:
Van narancsbőrős,és hízási csíkos pasi bizony:)
9/10 anonim válasza:
Igen, van megnyúlt bőrű, narancsbőrös, striás pasi, ha nagyon gyorsan szedi fel a kilókat. :-)
10/10 anonim válasza:
Persze hogy van
Olvastam valahol hogy a nőknek 80%ának van striája. meg narancsőre, a férfiaknak meg valami 15 - 20 körül :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!