Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Haj összenövesztése egyhosszúr...

Haj összenövesztése egyhosszúra? Többi lent

Figyelt kérdés
Kb mellig ér a hajam és lépcsőzetesen van levágva.Szeretném összenöveszteni,viszont amik felül vannak rövidebb részek,azok is töredezettek és muszáj lenne vágni a végéből.Így hogy növesszem össze?Nem szeretném nagyon rövidre vágatni,mert növesztem a hajamat!

2015. jan. 19. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:
Vágni muszáj lesz ha egyhosszú hajat szeretnél.
2015. jan. 19. 23:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen azt tudom,viszont a legrövidebb rész kb államig ér,leghosszabb pedig ugye mellemig.Nem szeretném levágatni az államig...ráadásul mint írtam még az a legrövidebb rész is töredezett végű:/
2015. jan. 20. 00:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha növekedést akarsz akkor rétegenként a töredezett részeket le kell vágni, a lényeg hogy egészséges legyen a hajvég, másképp sose fog egybenőni mert letörik. aztán ha a rövid réteg megnőtt a megfelelő hosszra akkor levágod akkorára.
2015. jan. 20. 02:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Legutóbb nekem is egybevolt nőve, én úgycsináltam, hogy megvártam, míg a legrövidebb részek megnőttek, és akkor hozzávágattam a többi részét, 2-3 centi különbséggel a kettő között. (Nekem a felső részek valamiért nem töredezettek, így gyorsan nőtt.) Igaz nemvolt túlságosan hosszú a hajam, de én így oldottam meg.
2015. jan. 20. 12:01
 5/6 anonim ***** válasza:
egyszerű: felülről kevesebbet, alulról meg többet vág a fodrász, így folyamatosan csökken a két rész közötti hossz különbsége. de ez nem egy háromhetes folyamat lesz, arra készülj fel.
2015. jan. 20. 12:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Most voltam fodrásznál...hát mit mondjak jól levágta:( :D

Mondta is,hogy sok idő lesz mire szépen összenő.De most legfontosabb,hogy egyáltalán visszanőjön legalább mellemig:)

A válaszokat köszönöm szépen!:)

2015. jan. 20. 14:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!