Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinusolaj kb. hány hónap...

A ricinusolaj kb. hány hónap alatt növesztii a hajat?

Figyelt kérdés
Most vállig ér nyáriig megnő?

2015. jan. 18. 15:43
 1/8 anonim ***** válasza:
56%

Hú de nehéz eset egyik-másik ricinus fétises..

Ez egy olaj. Hogyan gyorsítaná a hajnövekedést..?

Nyárig pont eléred hogy kihulljon a fele hajad. Az olajakat, nem véletlenül a hajvégekre kenjük. A hajtőhöz kerülve eltömíti a szűrtüszőket, és hajhullást okoz. A hajnövekedés genetika. Nem lehet gyorsítani.

2015. jan. 18. 16:18
 2/8 anonim ***** válasza:
39%

Tévedsz, nekem jó tapasztalataim vannak ebbe a témában. Nagyon rövid hajam volt, és az ég világon mindent elkövettem, hogy megnőjön.

Elkezdtem rendszeresen használni a ricinust ( minden hajmosás előtt, melegítve, fólia+sapi, 5-6 óra) és csodák csodájára nem hullott ki a hajam :) . Kb 4 hónapot használtam és most majdnem derékig ér, már nem is használom úgy nő mint a bolond gomba, sőt dús és fényes, az összes barátnőm irigyeli :)

Én ajánlom még szempillára is nagyon hatásos!

2015. jan. 18. 16:33
 3/8 anonim ***** válasza:
31%

Én azt nem értem miért kamuznak az emberek. Rövidből lett 4 hónap alatt majdnem derékig érő? Hacsak nem szereztél génmódosító szert akkor ez lehetetlen. A ricinusnak sincs génmódosító hatása, a gyorsabb hajnövekedéshez pedig az kéne. Az olaj csak hajvégekre jó, hogy ne töredezzen a haj.

A haj átlagosan 1.5 cm-t nő havonta.

2015. jan. 18. 19:29
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

én meg nem értem miért nem tudják értelmezni az emberek a szavakat? nem azt írtam hogy 4 hónap alatt lett derékig érő, hanem hogy 4 hónapig használtam, és akkor kezdett el nőni , miután alkalmaztam. És azt is írtam, hogy akkor is jobban nőtt miután abbahagytam. A másik meg, hogy mi okom lenne hazudni, csak tapasztalatból beszélek, nekem aztán nem tök mind1 kinek , hogy nő a haja? csak lerítam én mit tapaszataltam.

Szerintem a kérdező nem kíváncsi az ilyen negatív emberekre mint te, menjél húzd ki 1 pók lábát vagy valami, lehet az segítene rajtad..

Én azt tanácsolom ha van kitartásod bátran fogj bele, nem bánod meg :)

2015. jan. 18. 21:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha az abbahagyása után is így nőtt a hajad, akkor pláne tök egyértelmű, hogy a ricinusnak semmi köze sem volt hozzá. De mitől is lenne? Ez csak egy olaj.
2015. jan. 19. 02:12
 6/8 anonim ***** válasza:
A ricinus olaj nemhogy nem növeszti, hanem ha nem arányosan használod még hullik is tőle a hajad... (Tapasztalat!) A haj anélkül is nő, ha teheted ne vasald ki, ne festesd, hogy maradjon minél egészségesebb és ne töredezzen a vége.
2015. jan. 19. 09:22
 7/8 anonim válasza:

Én is kipróbáltam, szerintem borzalmas alig lehet belőle kimosni tiszta ragacs az egész, de a hajvégekre tényleg jó mert kevésbé töredezik tőle. Nekem az segített a növekedésbe, hogy rendszeresen van vágva így mindig friss a hajam és olajjal ápolom a végeket + nem festem és vasalom így szintén kevésbé töredezik.

Attól függ milyen hosszút szeretnél nyárig, mert egy 8-10cm-t biztos fog nőni, a napfény is jó hatással van rá.

2015. jan. 19. 15:42
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat ,akkor inkánn hagyom természetesen nőni :)
2015. jan. 21. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!