Sószappan vagy arc lemosó szappan? Nektek melyik vált be jobban?
Figyelt kérdés
Zsíros, tág pórusú az arcbőröm, és van rajta néhány patti is. Azt olvasom mostanában, hogy a szappanok sokkal hatásosabbak, és sokkal szebb és tisztább lesz tőle az arcbőr, mint bármilyen kence fice arckrémtől, bőrradírtól, vagy toniktól.
Nektek mi a tapasztalatotok erről?
2015. jan. 17. 21:38
1/3 anonim válasza:
Bőrradír mindenképp kell hetente. Ebben a hideg időben, amikor a szél kifújja az arcod; a lakásban meg a fűtés miatt száraz a levegő, a hidratálás is alap.
A szappan is száríthatja a bőröd, a sószappan meg főleg; tehát ismétlem: hidratálás.
Én a Rossmannban szoktam venni teafaolajas szappant kb 500 Ft-ért és nagyon bevált. Arcradírt otthon is lehet készíteni.
Viszont egy jó hidratálóra érdemes áldozni.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszöm szépen!
2015. jan. 17. 23:29
3/3 anonim válasza:
Fontos, hogy olyan arclemosót hadználj ami nem tömi el a pórusaid még jobban, valamint, hogy használat után alaposan leöblítsd. Ez már magában nagy segítség a bőrnek. Én keramikusként az egy egy magastüzű mázra jelentkező allergiás bőrirritációimat kezelem sószappannal. Nekem nagyon sokat segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!