Mit tegyek egy félig kinyomott, duzzadt pattanással?
Van egy nagyon rossz szokásom, próbálok is leszokni róla. Lényegében az, hogy mikor kinyomok egy pattanást és "láb alatt" van, akkor mindig piszkálom, meg minden.
És most is van egy ilyenem, ami úgy mintha meg lenne duzzadva (hasonló érintésű, mint a mell például, csak keményebb). Már annyit nyomkodtam (próbálta újra kinyomni), hogy az is fáj, ha hozzáér valami, és ezért felkötöm a hajam.
Mit tegyek, hogy ne legyen ott semmi?
Rengeteg folyadékot iszok, és a hajam is lelóg, hogy ne látszodjon mennyire kocka alakú az arcom.
Tudom,ilyenkor olyan válasz jön, hogy csakis pedikürös nyomhatja ki-fertötlenítheti, de nálunk ez nem így megy, hisz mégse mehetek 13 éves létemre hónaponta ilyen helyekre. Persze, anyu elvinne, de mégis furának látnám én ezt.
Ja, és mézpakolás se jöhet szóba, mert anyuék szemszögébő, ez pazarlás lenne.
(Persze "pattanásírtó" szereket inkább vennének, de én kipróbáltam rengeteget, de egy sem az igazi)
1-es: Köszi :) majd kipróbálom.
2-es: Nem tudom, hogy mi a különbség a pedikűrös, manikűrös között. És azért, mert sok-sok posztot láttam, hogy "a mai 13 évesek..." stb.
Na, meg ha én elmennék ilyenhez, akkor megint kezdenék a sok ilyen cikket, hogy "13 évesen már manikűröshöz jár" stb.
Pedikürös: LÁBKÖRMEID LAKKOZZA MEG A TALPADON A KEMÉNYEDÉST LERESZELI
manikürös: A KEZEDEN A KÖRMEID LAKKOZA
kozmetikus: PATTANÁSOKKAL FOGLALKOZIK, TISZTITJA AZ ARCOD ---->NEKED KELL MENNI HOZZÁ!
fodrász: a hajad vágja, mossa, szárítja, festi
Nem ciki 13 évesen kozmetikushoz menni de amit csinálsz avval többet ártasz mint használsz!!!!! Nem oxygen kezelésre mész hanem TINI KEZELÉSRE!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!