Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 1 héttel egy nagyon fontos...

1 héttel egy nagyon fontos találkozó előtt elmehetek kozmetikushoz? 16/f

Figyelt kérdés
Sok a miteszerem, meg pattanásból is van egy pár, meg pattanás után maradt piros foltok. Most javult a helyzet, hogy bőrgyógyászhoz járok. Egy ismerősöm bemutat egy lánynak és fontos lenne a szép arcbőr. El lehet menni kozmetikushoz úgy, hogy közbe bőrgyógyászhoz is járok havonta és kenegetem magamat a krémeivel? 1 hétre rá szebb lesz az arcom?
2010. febr. 7. 11:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan elmehetsz!De szólj a kozmetikusnak, hogy bőrgyógyászhoz is jársz, meg, hogy mit írt fel neked!Igen szebb lesz az arcod egy hét múlva, főleg ha nyomkodja!

20L

2010. febr. 7. 12:01
 2/3 anonim ***** válasza:
igen elmehetsz de ha tudsz mondjuk 10 nappal hamarabb menj mert akkora már nem fog hámlani a bőröd
2010. febr. 7. 12:06
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is nyugodtan elmehetsz. 2-3 nap alatt rendbejön az arcod.
2010. febr. 7. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!