Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik a leghatékonyabb női...

Melyik a leghatékonyabb női izzadásgátló dezodor? Neked melyik vált be?

Figyelt kérdés
2015. jan. 14. 22:19
 1/9 anonim válasza:
Te is izadsz meg telen is? :/
2015. jan. 14. 22:20
 2/9 anonim ***** válasza:
En Vichy zold kupakos golyós dezodort használok. Nagyon sokfélét kipróbáltam előtte es mindtol izzadtam, vagy kellemetlen volt mindnek az illata egy ido utan. A vichynek nagyon jo az illata is, nem erős, nagyon diszkrét, mar vagy ket eve ezt használom es nem izzadok sosem. Igaz nem olcsó, de nekem megéri a sok gagyi utan. Egyszer elfogyott es kénytelen voltam egy másikat használni, amit otthon találtam még régről, es olyan büdös voltam, éreztem a különbséget.
2015. jan. 14. 22:29
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem is a Vichi zöld kupak vált be! Egy idő után minden dezodorra "immunis" lettem, de ezt már évek óta használom, és erre valahogy nem. Nálam ami miatt muszáj ezt, az az, hogy allergiás vagyok a legtöbb dezodorra, és ilyen anti-allergén kell, ez pedig az.

Van belőle egy gyengébb (fehér kupak) és egy erősebb (piros kupak).

Egyébként még egy bevált, de azt csak kényszerből vettem, és utána már miután elfogyott, Vichit vettem ugyan úgy. Neutrogena, ilyen üveg cuccban volt, az is valami antiallergén.

2015. jan. 14. 22:46
 4/9 anonim ***** válasza:
Bocs nyomi vagyok, * Vichy
2015. jan. 14. 22:47
 5/9 anonim ***** válasza:
Nekem a férfi dezodorok váltak be... sokkal hatásosabbak.
2015. jan. 15. 14:56
 6/9 anonim ***** válasza:
Rózsaszín Adidas a kedvencem, bár ilyenkor nem izzadok, csak nyáron, de akkor nagyon.
2015. jan. 16. 07:24
 7/9 anonim válasza:
Nekem a Rexona dezodorok váltak be igazán, pedig én is nagyon tudok izzadni télen-nyáron. Illetve még az Old Spice Bahamas, nem túlságosan férfias illatú, kellemes és az is hatékony, csak azért nem azt használom már, mert a sötét ruháimon nyomot hagy. Igen, tudom :D Nő vagyok, de tényleg jó nőknek is az az Old Spice. Nem is értem női változatban miért nem gyártják :)
2015. jan. 20. 20:00
 8/9 anonim válasza:
Utolsó válaszoló vagyok megint. Van itthon ilyen kristály, amit ha bevizezel, akkor tulajdonképpen szagtalan dezodorként funkcionál, és az is hatékony, mivel nincs illata nem keveredik a parfümmel együtt, az is jó választás lehet, próba cseresznye :) Dm és Rossmannban szerintem találnál is, az sem a legolcsóbb, nem is túl drága, viszont sokáig elég, és nekem az is bevált. Kétféle is van, csak lusta vagyok bevizezni aztán meg törölgetni, ha a lustaság fájna :D
2015. jan. 20. 20:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Vegyél a gyógyszertárban solutio antisudoricát, én is kb évente ruházok be rá, vattával kell néhány napig felvinned a hónodra, és megszűnik az izzadás. Aztán egy-két hét után újrakezdődik, olyankor ismét pár napig használod (tudni fogod meddig, mert egy idő után már marja a bőrt), és ismét nuku izzadás. Ezt én kb egy évig csináltam kisebb-nagyobb megszakítással, és most már télen se izzadok csak nagyon minimálisan, egyáltalán nem zavaró számomra, nyaranta szoktam még néha használni, de igazából anélkül sincs már izzadságfolt a hónomnál :)
2015. márc. 6. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!