Szerintetek ciki a szemöldököm?
Mostanában olyan sok cikk meg videó meg kérdés van arról, hogy mi is a szép meg a ciki szemöldök. Tényleg elkezdtem gondolkodóba esni, hogy vajon a többi ember az enyémet cikinek találja, vagy normálisnak? :D
Nekem is sokkal jobban tetszik smink/rajzolás nélkül
20/f
Nem értem azokat aki szerint nagy a hézag a két szemöldököm között. Mindenki így határozza meg a szemöldök hosszát. https://www.youtube.com/watch?v=C0CQzBNQpJg
2:47-től.
És ez csak 1 videó a sok közül, meg a sok netes cikk közül. Ugyanilyen vastagságú szemceruzát használtam én is a meghatározásra.
A hasznos válaszokat köszönöm, megfogadom a tanácsokat :-)
Nincs aranyszabály. Olvasd el ezt a cikket. A homlokodról készült kép alapján olyasmi lehet, mint Oprah-é az utolsó képen. Hatalmas közöttük a rés. :o
Ha nem hiszel az itteni egyöntetű véleményeknek, keress fel egy sminkest, hogy adjon tanácsot, valószínűleg ugyanezt fogja mondani. De ha gondolod, küldj egy teljes arcos képet nekem priviben, és szívesen megcsinálom neked PhotoShoppal, ahogy szerintem arányos lenne az arcodhoz. :)
Elkezdtem nézni a lány videóját akit linkeltél és szerintem neki is szörnyen rosszul áll ez a fajta szemöldök. Abszolút egyetértek az előző hozzászólóval. Ez nem csak a szemöldökre igaz. Nincs olyan dolog a világon, ami mindenkinek egyaránt jól áll.
Egyébként nagyon szép szemed van :)
Lehet tényleg jobb lesz ha elmegyek egy kozmetikushoz. :D A cikk alapján amit linkeltél, már egyáltalán nem tudom megállapítani hol legyen a szemöldököm. Az orrom olyan mint a kínai csajnak, a szemem viszont annyira közel van az orromhoz mint Teri Hatcher-nek.
Utolsó köszi :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!