Lyukassá reszelte a körmöm?
1x volt gél lakkom. december elején. a csioszolóval eléggé elvékonyította a körmös a körmeimet.
eztán nem akartam újat rakatni, ezért elmentem egyhez, aki azt mondta leoldja.. hát nem jött össze neki, végül sima körömreszelővel lereszelte.
hát konktrétan az egyik középen több helyen berepedt, betört.
már visszareszeltem a hosszukat, kenegetem olajjal. de még mindig hajlik és vékony mint a papír.
mit tehetek??
nem tudom beperelni a körmöst?
nagyon felháborít, hogy ilyet képes volt kiadni a kezei közül.
legszívesebben tőből letörném az ilyen körmeit, hadd tapasztalja meg milyen..
igen, nem tűrtem csendben amíg szerencsétlenkedik, amikor észrevettem hogy mit művelt az egyikkel egyből mondtam neki hogy ez miféle dolog, és ráfogta az 1.körmösre, aki csinálta a gél lakkot.
csak érdekes, hogy akkor ép volt a körömfelületem, amikor ez a 2. szedte le, pedig már össze volt törve a köröm.
és fájt a körmöm ahogy reszelte, utána olvastam a neten, hogy ez nem normális...
Nem tudsz mit csinálni. Kicsit túlreszelték, sajnos van ilyen. Vegyél ápoló olajos lakkot azzal kenegesd, mást nem tudsz csinálni sajnos kell neki egy kis idő mire újra megnő és újra olyan lesz, mint régen.
Legközelebb menj máshoz.
ricinus illetve olíva olajjal kenegetem, meg áztatom bennük ha van időm. de így is betörik ,letörik, felválik a körömlemez.
és az a gáz, hogy ma is láttam a hirdetéseit a körmösnek a neten. mások meg gyanútlanul besétálnak hozzá.
Ha lehet akkor inkább ne áztasd huzamosabb ideig a körmöd, mert felázik nagyon, és az nem jó inkább csak kend rá és masszírozd be, mint amikor kézkrémet kensz a kezedre. Ha alakítod akkor inkább reszeld, mint vágd, azzal is erősítheted. Sajnos ez hosszabb folyamat, attól függ milyen gyorsan nől a körmöd 2-4 hónap is lehet, az amíg a teljes hosszában lenől a sérült rész.
A körmössel nem tudsz mit csinálni, csak messzire elkerülni. Nagyon meg kell nézni kivel csináltat az ember műkörmöt. Ha rossz hírét kelted akkor legfeljebb azt éred el, hogy beperel téged hitel és üzletrontásért.
Sajnos ez van. :(
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!