Fiúk, ti szőrtelenítitek a lábatokat?
Mostanában elég nagy "divat" lett, hogy szőrtelenítik a férfiak a lábukat. A nagy focisták lábai is teljesen szőrtelenek, de szerintem ez nagyon b*zis. Lányok, ti hogy vélekedtek erről? Nemet és kort is kérek majd a válaszokban, ha nem nagy kérés.
(F/21 én nem szőrtelenítem, mert szerintem így férfias, ahogy van)
Szerintem ne szőrtelenítsék a lábukat a férfiak. (Kivéve, ha valamilyen sport miatt muszáj.) Egy férfi legyen férfi, és ehhez a szőrös láb is hozzátartozik nekem :)
30/N
Nekem mindegy ki szőrtelenít hol, magánügy, nem a szőrtől lesz férfias egy férfi... ha valakinek borotváltan jó akkor borotválja, ha nem akkor ne. Teljesen lényegtelen dolog.
29L
Lábon b*zis, hónajlban nem érdekel, lent meg inkább a dzsungel mint a pár milis borosta (a világból i lehet kergetni vele), arcon viszont zavar.
18/L
Nekem egyáltalán nem jönnek be a csupasz férfi lábak.
25N
Én egy ideje le szoktam szedni és sokan mondják, hogy "melegvagy?!" de szerintem sokkal jobban néz ki ha sima, mint hogy olyan dzsungel legyen hogy nem látszik a bőr. Kinek mi.. És hát divat..nemmondanámígy. A feltűrt nadrág volt a divat és hát nekem furán allt, hogy szőrös volt, én ezért szedtem le.
14F
Szerintem meg jól néz ki ha egy fiúnak, pasinak is szőrtelen a lába, mert ápoltságot sugároz, és esztétikusabb. :) Sokkal jobb, mintha szőrös lenne. :)
30N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!