Kozemetikusnál vagy drogériából vásárolt gyantázás?!
Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 14:08
1/7 anonim válasza:
mely területen szeretnél gyantázni? ha esetleg csak a lábad, akkor azt otthon is megoldhatod, de mást inkább ne. kozmetikus jobban meg tudja csinálni, főleg a kényesebb helyeken (intim terület, hónalj, stb.)
2/7 A kérdező kommentje:
A gyantázást inkább lábon meg karon próbálnám ki itthon.Milyet fajta a legjobb amit kipróbáltál és 'bevált'?(drogériából)
2010. febr. 6. 15:07
3/7 anonim válasza:
nem próbáltam, de a hideggyantát ajánlanám.
meleggyantával megégetheted magad
4/7 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan hatással van a hideggyanta,mint a meleg?
2010. febr. 6. 16:50
5/7 anonim válasza:
igen, csak állítólag vmivel jobban fáj a hideggyanta, de ha megszokod semmi probléma ;)
utolsó voltam
6/7 A kérdező kommentje:
És ha epillátor és hideggyanta közt lehetne választani,melyik okoz enyhébb fájdalmakat?=)
2010. febr. 7. 16:41
7/7 anonim válasza:
1. vok
én személy szerint mindenképp a meleggyantát ajánlom. én drogériában nem szoktam venni, hanem fodrászkellékesnél. van patronmelegítőm is, így biztonságosabban lehet melegíteni. én próbáltam egyszer a karomat is, de nem ajánlom mert ott csak egy kezedet tudod ajánlani, és nem tudod meghúzni a bőrt mikor téped le a papírt, és megránthatod vele a bőrödet ami elég fájdalmas, és utána tele leszel lila foltokkal (saját tapasztalat), úgyhogy ha azt is szeretnéd mindenképp, kérj meg vkit hogy segítsen, mert az tényleg nem könnyű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!