Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kozemetikusnál vagy drogériábó...

Kozemetikusnál vagy drogériából vásárolt gyantázás?!

Figyelt kérdés
2010. febr. 6. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
mely területen szeretnél gyantázni? ha esetleg csak a lábad, akkor azt otthon is megoldhatod, de mást inkább ne. kozmetikus jobban meg tudja csinálni, főleg a kényesebb helyeken (intim terület, hónalj, stb.)
2010. febr. 6. 14:49
 2/7 A kérdező kommentje:
A gyantázást inkább lábon meg karon próbálnám ki itthon.Milyet fajta a legjobb amit kipróbáltál és 'bevált'?(drogériából)
2010. febr. 6. 15:07
 3/7 anonim ***** válasza:

nem próbáltam, de a hideggyantát ajánlanám.

meleggyantával megégetheted magad

2010. febr. 6. 16:17
 4/7 A kérdező kommentje:
Ugyanolyan hatással van a hideggyanta,mint a meleg?
2010. febr. 6. 16:50
 5/7 anonim ***** válasza:

igen, csak állítólag vmivel jobban fáj a hideggyanta, de ha megszokod semmi probléma ;)

utolsó voltam

2010. febr. 6. 19:33
 6/7 A kérdező kommentje:
És ha epillátor és hideggyanta közt lehetne választani,melyik okoz enyhébb fájdalmakat?=)
2010. febr. 7. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:

1. vok

én személy szerint mindenképp a meleggyantát ajánlom. én drogériában nem szoktam venni, hanem fodrászkellékesnél. van patronmelegítőm is, így biztonságosabban lehet melegíteni. én próbáltam egyszer a karomat is, de nem ajánlom mert ott csak egy kezedet tudod ajánlani, és nem tudod meghúzni a bőrt mikor téped le a papírt, és megránthatod vele a bőrödet ami elég fájdalmas, és utána tele leszel lila foltokkal (saját tapasztalat), úgyhogy ha azt is szeretnéd mindenképp, kérj meg vkit hogy segítsen, mert az tényleg nem könnyű

2010. febr. 8. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!