Sápadt vagyok és szoláriummal segítenék rajta?
Kicsit sápadt vagyok és ezen szeretnék javítani, hogy jobb legyen a közérzetem. Ajánlott járni? (Nem akarom azt hogy valami elcseszett bőrőm legyen, csak úgy járnék be hogy változzon a dolog.)
Illetve pattanásos vagyok, arra pozitívan vagy negatívan hat?
Választ köszönöm, üdv.
szia! pattanásos bőrön segít, ha nem viszed túlzásba.
Sápadtságon sztem az segít, ha sportolsz valamit, vitaminokat szedsz és nem mellesleg használsz pirosítót ;)
Érdekes nekem leszárította a szoli és nincs rajtam màr pattanás. Ennyit tudnak ezek a f@ szom gyógyàszok orvosok stb. bele se mennek a témába vagy ha de akkor se tudnak semmit ról. Èn ilyenekkel nem megyek soha orvoshoz mert fölösleges úgyis csak a hülyeséget beszélik. Multkor mentem sportorvoshoz magas vèrnyomással (oké hogy az egyik tápkieg amit szedek az felnyomja mert pörgető) és kérdezi hogy mit szedek mert látszik rajtam hogy szedek valami. Mondom fehérje, szénhidrát, kreatin, meg aminók és néha pörgető amitől van a vérnyomás. Csávóka meghallotta és egyből be akart küldeni a korházba hogy megfogok halni, rámegy a vesém meg minden. Ott is hagytam és kerestem egy normàlis sportorvost.
Ne haragudjatok hogy eltértem a kèrdéstől csak néha úgy feltudnak húzni ezek az orvosok amik semmit sem tudnak egy adott témában.
Mindenesetre nekem a pattanásokat leszàrította
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!