Nagyon fehér bőrt hogyan lehetne barnítani?
Nagyon nehezen barnulok, de a sápadtfehér színem se tetszik.
Szoláriumban még 3-4 perc alatt is megégek. Létezik más módszer a barnításra? Nem szeretnék csokibarna lenni, egyszerűen egy normális, halványbarna színt szeretnék elérni úgy, hogy nem kockáztatok bőrrákot vele.
1, és miért nem a megelőzésre fordítod a hangsúlyt??
50 spf++ -os naptej megfelelő időközönkénti kenegetésével még a trópusokon se barnulnál le!
Napon tavasszal/nyáron le tudsz barnulni, ajánlom a Hawaiian Tropic 50-es naptejet, nem ég le vele a hófehér emberfaj sem, és barnul is alatta.
Én is hófehérke vagyok, ezért is vettem ilyet nyáron, hogy nehogy barnuljak... aztán meglepetésként ért hogy lebarnultam életemben először... ami nagyon nem tetszett, nem áll jól nekem. Lehet neked sem fog... megszabadulni nehezebb a barnaságtól. :(
Valamilyen krémre gondoltam.
Ahogy írtam, nem csokiszínű szeretnék lenni, csak olyan színt szeretnék, mint az átlag embernek tél végén (nekem még az is a vágyott "barnaság" kategória).
Napon úgyis magas faktorszámmal kell kennem magam, ott elve esélytelen barnulnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!