A hideg gyanta csik rendesen eltávolitja a szörszálakat?
Én is nemrégiben próbáltam ki a hideg gyanta csíkot, fajtát nem írok, mert külföldön vettem, de elég jó minőségűnek számít. Nekem nem jött be. Én eddig epiláltam és a vége ugyanaz lett: amit nem szedett le a gyanta, azon végig kellett mennem géppel. Egyáltalán nem volt gyorsabb.
Nekem nincsenek erős szőrszálaim, nem is dús, mert évek óta epilálom, mégis rengeteg csíkot elhasználtam, tehát anyagilag szerintem nem éri meg. Egy csík az első lehúzásnál sem szedte le maradéktalanul a szőrszálakat, a másodiknál már csak kb ötven százalékban. Gyanta nekem nagyon kevés maradt a bőrömön, de az utolsó hozzászólónak üzenem, hogy a gyantát olajos vattával gyönyörűen és könnyen el lehet távolítani, kb annyira egyszerű mozdulattal le lehet törölni, mintha szemfestéket szednél le sminkeltávolító kendővel. Én olivával szoktam, mert az van itthon mindig, de szerintem a sima olaj épp annyira megteszi. Csak utána egyből letisztítom a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!