Syoss lávavörös és világos lávaszőke. Lehet köztük különbség? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Régebben használtam a Syoss 8-4 lávaszőke hajfestékét,ami életem legjobb festéke volt,majd egyszer hirtelen eltűnt,így muszáj volt Palette-re váltanom,ami színben végülis megfelel,de szerintem jobban roncsolja a hajamat. Most láttam a Syoss oldalán 8-4 világos lávaszőke festéket. A szám ugyanaz,de a név nem. Ne zavarjon meg a szín neve,és csak a számot figyeljem?
lávavörös: [link]
lávaszőke: [link]
2015. jan. 8. 07:59
3/4 anonim válasza:
Ugyanaz, de ha jó minőséget akarsz miért nem fodrászkellékesben veszel festéket? 8.4-es ott is van szinte minden márkából. Olcsóbban vannak jobb hajfestékek...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Utolsónak: fogalmam sincs,hogy a környékünkön hol lehet fodrászkellékes, DM,Rossmann meg szinte mindenhol van,és ennek a festéknek amúgy sem volt vészes az ára (6-7 hetente festem). de köszi a tippet :)
2015. jan. 8. 14:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!