Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 2. Festesnel tartosabb lesz a...

2. Festesnel tartosabb lesz a hajszinem?

Figyelt kérdés
L'oreal casting creme gloss tartos hajszinezovel van beszinezve barnara kb 3 hete csinaltattam de elegge kopik a 2. Alkalommal tartosabb lesz a szin vagy erdemesebb lenne megvarni meg kikopik? Valakinek hasonlo tapasztalatai vannak esetleg ezzel kapcsolatban?
2015. jan. 7. 21:26
 1/5 anonim ***** válasza:
Tartós akkor lesz ha jó minőségű fodrászkellékes festéket használsz és ugyanonnan színvédő sampont is beszerezhetnél.
2015. jan. 7. 21:29
 2/5 A kérdező kommentje:
Hajszinezorol beszelunk nem festekrol, de koszi
2015. jan. 8. 19:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem lesz tartósabb, ugyanannyira fogja engedni a színét. Teljesen ugyan nem jön ki, mert (gyenge) oxi van hozzá, de kopni fog, akárhányszor fested is újra. Én az Oliával jártam így (holott az elvileg tartós festék kéne, hogy legyen, de nekem 3-4 hét alatt a 80%-a kikopott). Talán ha 4-5-ször fested újra, jobban benne marad (?), de akkor már inkább vegyél tartós festéket.

Ammónia mentes festékből a Nectra Colorról úgy tudom tartós a színe, egyetlen hátránya, amit sokan említenek vele kapcsolatban, hogy festés közben csíphet.

2015. jan. 21. 23:32
 4/5 anonim ***** válasza:
A dobozos kütyük eleve nem jók... a profi cuccoknál viszont a hajszinezők legtöbbször tartósabbak,mint a festékek. Vegyél minőségi szinezőt,hozzá color sampont és meglepődsz ,milyen hosszú ideig szép marad.
2015. jan. 22. 07:58
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi
2015. jan. 24. 23:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!