Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajdúsításra milyen ötleteid,...

Hajdúsításra milyen ötleteid, praktikáid vannak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Vékonyszálú, hosszú és sajnos elég kevés hajam van..(na ja, legjobb kombó..:) ).

Régóta festem, eleinte szőke mellír volt benne, majd 1,5-2 évig fekete voltam, most középbarna, ami hasonló az eredeti hajszínemhez. Édesanyámtól örököltem, hogy viszonylag hamar, már 17-18 éves koromban megjelent az első ősz hajszál. Emiatt a festésről nem mondok le, de amúgy is olyan semmilyen színű az eredeti hajszínem. Mostanában azt vettem észre a szokásosnál is jobban hullik ...:(

Tudnátok nekem segíteni hogyan dúsíthatnék a hajamon? Igazából bármilyen ötletet szívesen fogadok : samponok, pakolások, hajhab, szépségkapszula, bármi jöhet!

Nektek mi vált be, csajok?

Előre is köszi! :)

2015. jan. 5. 20:01
 1/2 anonim ***** válasza:
Hajhullásra herba vita hajszesz. Multivitaminok. Egészséges életmód. Samponból természetes összetevőset használj. Kevés hajból sose lesz sok, ahogy vékony szálúból sem lesz vastag... de ezen segít egy jó frizura, általában a rövidebb kevésbé húzza le, kevésbé lapul, így az lenne az előnyös. Max ilyen vállig, váll alá érő, tépett frizura a legjobb.
2015. jan. 5. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
A hajhullásra használd ezt nekem két hét alatt rendbe tette a hajhullásom. [link] Most fél éve használom és rengeteg baba hajam lett, folyamatosan sűrűsödik, lassan olyan mint régen volt.
2015. jan. 6. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!