Mit tegyek a pattanások ellen?
Kb 10 éves koromban már kezdtek előjönni és most 16 éves vagyok. Azt hittem azért mostanra már nem lesz ennyi..Használok rá krémeket, mostanába szoliba is járok az segíteni szokott de csak pár napig tart viszont hosszú távon az is káros és a krémek sem tesznek jót mert fiatalabban fogok elkezdeni ráncosodni. Fogalmam sincs mit tegyek vele a hátamon is van és az arcomon is de ott leginkább rengetek fekete miteszerek, meg néha-néha előjön ilyen nagyobb gusztustalan. A táplálkozás és az mozgás is közbe játszhat de azokra odafigyelek. Tudtok valami tuti tippet ami segíthet?
16/L
ne egyél cukros, zsiros , füszeres ételeket.
tisztitsd 2 x egy nap az arcodat.
hetente 1x radirozz.
hidratálj.
igyál legalább 2 Litert naponta.
A müllerbe lehet kapni Garnier pattanástalanitó gélt. kb. 1500ft körül lehet.
és a miteszerekre vegyél a Dm-be miteszer eltávolitó tapaszt .
vagy otthon is tudsz ilyet csinálni zselatinból+tejből , ezeket összekevered a mikróba berakod 10 mp-re és gyorsan kend rá az arcodra mert összeragad . és ha felkented az arcodra akkor megvárod mig megszárad és letudod húzni.
először radirozd le , utánna gőzölj 20 percig és utánna rakd rá a tapaszt. én igy szoktam csinálni és általába kiszokta szedni a miteszerem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!