Gél lakkozas hogy működik pontosan?
Szia!
Én legutóbb 1200 ft-ért készítettem.
Nekem minden napi edzés mellett kb 2-3 hétig maradt meg szépen. Barátnőmnek, aki ugyan oda jár, 4 hétig is fenn van szóval bár akkor már látni rendesen hogy kezd lenőni.
Otthon is letudod szedni, bár kicsit nehezebb.
A vattakorongokat kettévágod, nagyobb mennyiségű körömlakklemosót teszel rá (az acetonos hatásosabb), az körmödre helyezed a megfelelő részt, még alufóliával körbetekered az ujjad úgy hogy az ujjhegyed is be legyen takarva, hosszabb ideig nem tudom pontosan de szerintem 10-20percig elég ha rajta van, majd felpördülnek,valószínűleg valamilyen segédeszközzel rá kell segítened hogy lejöjjön a lakk.
Viszont nem lesz szép utána a körmöd, de kibírható.
Én úgy mennék a körmöshöz hogy most csak leszedetni jöttem és hogy majd legközelebb amikor bejelentkezem/jövök akkor szeretnék újat.
1800ért csináltattam.
2-3 hétig szép volt , utána is bírta csak zavart a lenövés.
mivel volt olyan körömlakkom, pont olyan színű átfestettem vele, és eltűnt a lenövés.
lereszelni otthon reszeltem le.
megpróbáltam az oldást, de meg se moccant.
a körmös leszedi neked, de díjat számolnak fel érte a legtöbb helyen
az lemaradt, hogy a fénye megmaradt, nem mattult be. amikor ráfestettem a lakkal, akkor is szép csillogó maradt.
szóval nekem nagyon bevált, csak a leszedése nehézkez volt
az ára 1000fttól kb 4-5000ig terjed. ez a körmöstől függ, és hogy mivel dolgozik
de ha mintásat kérsz nem számolnak fel érte pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!