Hogyan növesszem meg szőke hajam?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Középhosszú hajam van, de le szeretném növeszteni derékig. Nemrég szívattam le barnáról szőkére. Még egyszer le kell majd szívatnom, hogy ne legyen sárga. Ugyebár ez eléggé igénybe vette a hajam, ezért érdeklődnék, mit javasoltok, hogyan ápoljam? Most haj azonos folyékony keratinos sampont és balzsamot használok, meg hajolajat. Vettem kókuszzsírt, azt is majd használni fogom pakolásnak. Örülnék, ha tudnátok segíteni :)
Tudom elsőre mindenki azt írná, hagyjam lenőni az eredeti színre, de ápolási tippeket kérek!
Előre is köszönöm!
2015. jan. 3. 19:45
1/2 anonim válasza:
Nekem is 2x volt szivatva a hajam, akkor elég hosszu kb derékig érő. Majdnem egy év telt el azóta de még mindig nem birt visszanőni pedig én mindent megpróbáltam! Az a baj hogy anyira megviseli a hajat hogy nem is gondolná az ember, egy darabig örülj ha rövidebb nem lesz mert rohamosan töredezik ilyenkor ugyhogy vágatni kell többet mint a szivatás előtt igényelt volna. Én már barna vagyok ,és ujra hosszu hajat szeretnék ezért aloeverás sampont használok elég drága de szerintem hatásos, persze kinek mi a jó.Még 1x nem tenném ezt a hajammal, voltam vörös fekete barna szőke:D nembiztos hogy segítettem de gondoltam leírom...
2/2 anonim válasza:
Legjobb töredezés ellen a 100%-os argán olaj. Olyat szerezz be és ha kell minden nap kenj 2-3 cseppet a hajadra. Szőkített haj nem fog egykönnyen megnőni. Már ha egyáltalán nőni fog bármit is. És 2x ne szőkítsd a hajad, inkább festékkel fesd be hogy ne legyen sárga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!