Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 27 évesen kell már kezdeti...

27 évesen kell már kezdeti ráncosodásra való krémet használni?

Figyelt kérdés
Szülés óta (1,5éves) elég fáradt nyúzott az arcbőrőm...
2010. febr. 4. 22:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább aludj, az többet segít.
2010. febr. 4. 23:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Én nem a korodra alapoznék ebben a kérdésben. Ha ráncosodsz, használd. Persze ha többet aludnál az jó lenne, de gondolom nem azért alszol keveset, mert nem akarnál kipihent lenni...
2010. febr. 4. 23:10
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem már kell. Használhatsz 30 éves korhoz való krémeket is (Általában így van, hogy 30as, 40es nőknek stb.) Vagy a bőröregedés első jeleire valót, vagy attól függ melyik márka hogy nevezi. Első ráncokra való krémet.

Egy jó vitaminos arckrém kell éjszakára, nappalra egy fényvédős készítmény. Ezek lehetnek ránctalanítóak is, de elég ha csak az egyik ránctalanító hatású. Éjszakára fontos, valami kellemes tápláló krém, ezáltal is jobb, rugalmasabb lesz a bőröd. Nappalra pedig azért fontos a fényvédelem (UV szűrő) mert amiatt is ráncosodik a bőr és így megelőzhetnéd a májfoltokat, további ráncokat is.

Egy szemkörnyékápoló, szemránckrém se ártana, az mindig jól jön.

Emellett kevesebb cigi, kávé, alkohol (nem tudom élsz-e velük egyébként) nagyon sok folyadék (ásv. víz, teák, gyümölcslevek) és sok zöldség, nyáron gyümölcs is.

Na meg persze elegendő alvás, az valóban nagyon hasznos. Minimum 7-8 órát minden nap aludj. Valahogy próbáld meg megoldani. Vagy ha ez semmiképpen sem megy akkor heti 1 nap legalább aludj 9-10 órát, vagy amennyit tudsz. Este feküdj le korábban. Hidd el, felbecsülhetetlen. Másnap sokkal nyugodtabb, boldogabb, összeszedettebb vagy.

Heti 1szer meg lehet oldani, hogy már korán lefeküdj aludni, másnap meg 10 körül már úgyis kelsz...

Nekem az is segített, hogy szedek vitamint. Azóta sokkal erősebb az arcbőröm úgy vettem észre.

2010. febr. 5. 00:23
 4/8 anonim ***** válasza:
33%

Én 29 vagyok, rendszeresen bulizó életet élek, sokszor van, hogy keveset alszom, és nem használok semmit, mégis szép a bőröm, 20 évesnek néznek. Eszem ágában sincs öregedésgátló krémeket használni. Egy Oriflame katalógusban olvastam, hogy ideje lenne, hát úgy vágtam ki a kukába, hogy csak úgy nyekkent. Ezt a cégek találják ki, hogy már huszonévesen félj az öregedéstől és jobban vedd a szarjaikat!

Naomi Wolf írja le A szépség kultusza c. könyvében az ellentmondást: 20 éves lány kérdezi, használjon-e már ránctalanítót, "szakértő" válasza: ó igen, persze. 40 éves nőnek meg mit ír: sose késő elkezdeni. Hogy is van ez? :)

Néha arclemosót használok, ügyelek arra, hogy a sminket hajnal 5kor illumináltan hazaszédelegve is eltávolítsam, ne aludjak benne, és ha nyúzott a képem, Swiss Formula uborkás "stress gelt" használok - azért az mégse ránctalanító basszus :S

2010. febr. 5. 11:11
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsónak: örülj neki, hogy neked ilyen szerencsés a bőröd. Az enyém olyan sz.r, hogy ha nem krémezem be, akkor feszül, húzódik és RÁNCOSODIK
2010. febr. 5. 23:10
 6/8 anonim ***** válasza:
Ja és én is 29 vagyok. Szóval örülj annak, hogy szerencsés vagy.
2010. febr. 5. 23:11
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze, tudom, hogy nem egyforma mindenkinek a bőre, de a kozmetikai cégek akkor is túloznak!

Abban is lehet igazság - bár személyes tapasztalatot nem tudok mondani -, hogy egyes krémek úgy vannak összeállítva, hogy mint valami drogot, megszokja a bőröd, és azért szárad, ha abbahagyod a használatát.

2010. febr. 5. 23:52
 8/8 anonim ***** válasza:
47%
persze hogy kell,en 25 vagyok es mar most hasznalok,nem rancos a borom de nem is akarom hogy az legyen,mikor akarod elkezdeni 40 evesen mar keso mert a rancok amik mar megvannak nem simulnak ki.szerintem jobb a megelozes,mar amennyire tolunk fugg.
2010. febr. 10. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!