Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen sampont, illetve...

Milyen sampont, illetve tusfurdot hasznalsz, a szepseged megorzesehez?

Figyelt kérdés
En a L'oreal restore 5-os sampont hasznalom,es a dove Energise grapefruites citromfu illatu tusfurdot,ezek a kedvenceim:-)22/L
2010. febr. 4. 17:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

En sok sampont próbáltam.. a kedvencem a Glisskur es a Schauma (narancsárga flakonban van, olajos) Nekem ezek beváltak, es szeretem az illatukat is.

Tusfürdőből palmolive Calming, mert olyan jó cseresznyes illata van:) a Fa tusfürdőket is szeretem, főleg a joghurtosokat (L)

19/L

2010. febr. 4. 18:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Sampon: Tony & Guy dúsító, Syoss száraz hajra való sampon (mikor melyikhez van kedvem).

Tusfürdő: most épp csokis Camay, de mindig másmilyet próbálok ki, és imádom a Baba termékeket:) De Balea, Palmolive, Dove, Nivea termékeket is szoktam használni.

17L

2010. febr. 4. 19:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Nagyon jo termekeket hasznaltok!csokis tusfurdoo???nyammi azt enis kiprobalnam!! a yoghurtosokat enis szeretem nagyon fincsi az illatuk!:-)
2010. febr. 5. 15:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!