Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Száraz, töredezett haj oka...

Száraz, töredezett haj oka illetve milyen hajpakolást ajánlotok? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon töredezett, száraz, lelapult hajam van szeretném nőveszteni dee jobban törik mint nőlne

(nem vasalom, nem festem, csak törölközővel szárítom,) (rengeteg gyümölcsöt eszek szóval vitamin hiány nem hinném hogy az oka lehetne

ezenkívűl olvastam hogy vízhiány dee már egy jó ideje napi 2L-t megiszom dee változás nem történt )

kérlek segítsetek és ajáljatok valami jó hajpakolást leginkább othon elkészíthetőt de bármilyen megoldást meghalgatok

2015. jan. 1. 17:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Próbáld meg ezt: Hajmosás előtt vegyél elő egy fél literes műanyag flakont, amiben víz vagy üdítő volt. Tegyél az üres flakonba egy ujjnyi 20 %-os ecetet. Töltsd fel melegvízzel. Mosd meg a hajadat szokás szerint, csavard ki belőle a vizet. Majd öntsd rá az ecetes vizet a flakonból. Jól csavard ki a hajadat, törölközővel itasd fel. Majd fésüld, ki, és hajszárító nélkül szárítsd meg, tehát saját maga száradjon meg. Ha nagyon töredezett a hajad vége, vizes, kifésült állapotban vágd vissza olyan 3-5 cm-rel. Hajmosásoknál használj mindig ecetes öblítést, és helyrejön a hajad.
2015. jan. 1. 18:07
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen ez jól hangzik már csak az érdekelne hogy milyen gyakra mossam a hajam ?

illetve nem lesz nagyon büdös tőle a hajam?

2015. jan. 1. 18:33
 3/9 anonim ***** válasza:
A hajból száradás után elpárolog az ecet illata, tehát nem lesz ecetszagú utána. Olyan gyakran mossál hajat, amikor zsírossá válik.
2015. jan. 1. 18:46
 4/9 anonim ***** válasza:
1-es és 3-as vagyok. Én minden második nap mosom így a hajamat, mert eléggé zsírosodik. Az ecetöblítéssel a haj fényes lesz, és puha. A hajvégeket az ecet lezárja, tehát nem fog töredezetté válni. Persze időnként (olyan 6 havonta) 1-2 cm-t vissza kell vágni, és nagyon szépen fog növekedni a hajad. Ez ősrégi technika. Érdemes néha visszanyúlni a régi receptekhez, nem kell mindig a legújabb és legdivatosabb hajpakolásokat kipróbálni, mert sajnos, alig használnak. Én már mindent kipróbáltam, és az ecetes megoldás a legjobb.
2015. jan. 1. 18:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Pár embernek már ajánlottam és be is vált mindenkinek, ahogy nekem is, szóval: 100%-os argán olaj. 4 csepp a hajra mosás után és szinte csodákat művel a hajjal. Nem töredezik, nem lesz száraz.

Hajmosásnál is figyelj oda, hogy a sampont ne kend végig a hajadra, csak a fejbőrre, mert az is szárít. Balzsamot mindig használj. Fodrászkellékes, jó minőségűt.

És persze a töredezett részt vágd le, mert az csak tovább törik, jobb nem lesz.

2015. jan. 1. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
5-ös! Ha hajat mosunk, akkor a hajvégeket is meg kell mosni! A hajvégekre is rászáll a por, azt is le kell mosni!
2015. jan. 1. 19:13
 7/9 anonim ***** válasza:
Az 5.nek van igaza csak a fejbőrt kell mosni, mert ott zsíros! A port, koszt, egyebet lemossa a sampon amikor leöblítjük a fejről.
2015. jan. 2. 11:57
 8/9 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ :D
2015. jan. 2. 11:59
 9/9 anonim válasza:
1. válaszoló.Ha hajszárítóval szárítom meg akkor is elszáll az ecet szaga ?
2015. jan. 20. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!