Próbáld meg ezt: Hajmosás előtt vegyél elő egy fél literes műanyag flakont, amiben víz vagy üdítő volt. Tegyél az üres flakonba egy ujjnyi 20 %-os ecetet. Töltsd fel melegvízzel. Mosd meg a hajadat szokás szerint, csavard ki belőle a vizet. Majd öntsd rá az ecetes vizet a flakonból. Jól csavard ki a hajadat, törölközővel itasd fel. Majd fésüld, ki, és hajszárító nélkül szárítsd meg, tehát saját maga száradjon meg. Ha nagyon töredezett a hajad vége, vizes, kifésült állapotban vágd vissza olyan 3-5 cm-rel. Hajmosásoknál használj mindig ecetes öblítést, és helyrejön a hajad.
2015. jan. 1. 18:07
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ez jól hangzik már csak az érdekelne hogy milyen gyakra mossam a hajam ?
illetve nem lesz nagyon büdös tőle a hajam?
2015. jan. 1. 18:33
3/9 anonim válasza:
A hajból száradás után elpárolog az ecet illata, tehát nem lesz ecetszagú utána. Olyan gyakran mossál hajat, amikor zsírossá válik.
2015. jan. 1. 18:46
4/9 anonim válasza:
1-es és 3-as vagyok. Én minden második nap mosom így a hajamat, mert eléggé zsírosodik. Az ecetöblítéssel a haj fényes lesz, és puha. A hajvégeket az ecet lezárja, tehát nem fog töredezetté válni. Persze időnként (olyan 6 havonta) 1-2 cm-t vissza kell vágni, és nagyon szépen fog növekedni a hajad. Ez ősrégi technika. Érdemes néha visszanyúlni a régi receptekhez, nem kell mindig a legújabb és legdivatosabb hajpakolásokat kipróbálni, mert sajnos, alig használnak. Én már mindent kipróbáltam, és az ecetes megoldás a legjobb.
2015. jan. 1. 18:53
5/9 anonim válasza:
Pár embernek már ajánlottam és be is vált mindenkinek, ahogy nekem is, szóval: 100%-os argán olaj. 4 csepp a hajra mosás után és szinte csodákat művel a hajjal. Nem töredezik, nem lesz száraz.
Hajmosásnál is figyelj oda, hogy a sampont ne kend végig a hajadra, csak a fejbőrre, mert az is szárít. Balzsamot mindig használj. Fodrászkellékes, jó minőségűt.
És persze a töredezett részt vágd le, mert az csak tovább törik, jobb nem lesz.
2015. jan. 1. 19:02
6/9 anonim válasza:
5-ös! Ha hajat mosunk, akkor a hajvégeket is meg kell mosni! A hajvégekre is rászáll a por, azt is le kell mosni!
2015. jan. 1. 19:13
7/9 anonim válasza:
Az 5.nek van igaza csak a fejbőrt kell mosni, mert ott zsíros! A port, koszt, egyebet lemossa a sampon amikor leöblítjük a fejről.
2015. jan. 2. 11:57
8/9 A kérdező kommentje:
köszönök minden választ :D
2015. jan. 2. 11:59
9/9 anonim válasza:
1. válaszoló.Ha hajszárítóval szárítom meg akkor is elszáll az ecet szaga ?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!