Hogyan nyithatnék kéz-lábápoló, műkörömépitő üzletet?
Kedves Kollega!
nem egyszerű, sok pénzt igényel. Először is az alapanyagok kb 200-250 ezer Ft. Aztán kell egy hely, annak van rezsije is, és bérleti díja. A vállalkozói sem olcsó.
Én azt javaslom, nézegesd a műkörmös oldalakt, és hirdesd magam. Kozmetikusok gyakran keresnek ott társat. Akkor nem sokba kerül ha egy helyet 2-3 fő bérel.
www. crystalnails.hu /fórum
www.koromplaza.hu
Sok sikert!
egyszerű: PÉNZ PÉNZ PÉNZ
Nagyon nehéz belevágni és lehet semennyi sem térül meg belőle... én kozmetikus voltam, csak a csalódás ért.... nehéz. 20ezer a bérleti díj, minimum, majdnem 40 a vállalkozásom utáni járulék, + anyagok, gépek, mindig valami ujdonság, kedvezmény, hogy szeressenek hozzád járni...
Én is szeretnék hasonlót nagyon, de tudom értelme nincs, hacsak nincs egy pénzes pasid, aki ad pénzt mindenre, csak hogy kicist lefoglald magad, vagy egy vén trotty aki a végrendeletét fogalmazza... :) Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!