Platinaszőke hajat szeretnék. Milyen festéket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Aranyszőke hajam van, igazából abból is a sötétebb. Már nagyon régóta szeretnék platinaszőke vagy ha nem is pont annyira hamvasat, de szép világosszőke hajat. Eddig még nem sikerült rendes hajfestéket találnom, ha a doboza elvileg azt is mutatta, hogy szépen be kéne fognia, nekem eléggé barnás maradt. Eredeti hajszínem sötétbarna, így sajnos még a festékből is dob le elég rendesen a hajam. Valakinek esetleg bejött vmelyik márka? Nincs időm már elmenni fodrászhoz és sürgősen szükségem lenne egy hajfestésre. Köszönöm!2010. febr. 4. 15:07
1/3 anonim válasza:
hirrogén.. de tönkre fogja ba*szni a hajad:S
2/3 anonim válasza:
Ha kb. ilyen világosra godolsz akkor a Palette-nek van az UIL(Ultra Itenzív Lighetener)
Az nagyon jó. Nekem középbarna hajam van és egyártalán nem sárga miután befestjük vele, hanem szép világos,mint azt a kép is mutatja.
De nekem először fodrász festette, azóta pedig itthon.
3/3 A kérdező kommentje:
Huh nagyon szépen köszönöm, nagyon tetszik a hajad színe, ilyen tökéletes lenne számomra is. Kipróbálom. Remélem nekem is bejön. Köszönöm!
2010. febr. 4. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!