A mikrodermabráziós kezelés mennyi idő múlva hat? Hány éves kortól lehet menni egy ilyen kezelésre? Kb mennyire hasznos? Mennyibe kerül általában? Az aknés hegeken mennyit javít?
Figyelt kérdés
2014. dec. 30. 23:47
1/4 anonim válasza:
A Google a barátod. Keresd ki, vannak vélemények/fórumok is.
2/4 anonim válasza:
Hogy hány éves kortól lehet menni, azt szakember tudja megmondani. Szerintem 20 éves kor alatt járni kidobott pénz, mert újabb pattanások bármikor kijöhetnek és emiatt új pattanáshegek is képződhetnek. Ráadásul a bőr ebben az életkorban még nagyon jól regenerálódik. Én körülbelül 4-5 éve voltam először, azóta igyekszem évente minimum 2-3-szor menni. Nagyon jó a hatása, halványítja a krátereket, de a pattanások után visszamaradt foltokat is. Ráncok ellen is jó. Egy jó szakember komplett kezelésbe foglalja, ami azt jelenti, hogy a mikrodermabrázió után ultrahanggal célzottan szérumot juttat a bőrbe. Az eredmény egész elképesztő, én esküvő előtt voltam pár nappal egyszer. A kozmetikus azt mondta, hogy néhány nap múlva jobb lesz a bőröm, de rögtön a kezelés után is bársonyos volt. Mondom, én nagy rajongója vagyok, a kedvenc arckezeléseim közé tartozik. Az árát illetőleg széles a skála, teljes áron kezelésbe foglalva 15,000 körül szokott lenni a legtöbb szalonban. Én voltam már szalonban is és kuponos mikrodermabrázión is. Az utóbbit nagyon tudom ajánlani, kb. 2-3000 Ft volt a Morgana Beauty szalonban. Nagyon kedves és ügyes a kozmetikus lány, ha van még kuponjuk, én biztosan veszek.
3/4 anonim válasza:
16-18 éves kortól bármilyen korosztálynak ajánlott. A bőr felső, elöregedett hámréteget távolítja el és ezzel serkenti az új hámréteg képzését. Az, hogy hány kezelés után látszódik meg egyénfüggő. Kezdésnek télen érdemes 1-2 hetente kúraszerűen elkezdeni, tavasszal havonta 1 alkalommal folytatva. Nyáron szigorúan tilos. Bérletet érdemes venni.
Ajánlom:
és
4/4 anonim válasza:
Nem sokat...csak finomít...ha sok időd pénzed van, mint nekem hajrá. Ha elfogadod a tanácsom csináld otthon, ha nem az egéssz arcodat kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!