Ez igaz? Fog még egyáltalán nőni?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy a hajnak van egy maximum hossza, ameddig meg tud nőni. Korábbi fotóimat nézve láttam, hogy a hajam volt ilyen majdnem derékig érő is. Viszont kicsit több, mint fél éve a hátközépig érő hajamat levágattam válla alá olyan 10 centiig érősre, és azóta nőtt kb. 8-10 centit, ami igazából alig feltűnő. Az lenne a kérdésem, hogy fog még nőni? Mert szeretném ha megint hátközépig érő lenne, vagy kicsit hosszabb lenne, de ha nem nő már annyit inkább levágatnám vállig érőre, mert a mostani hossza olyan semmilyen és nem igazán tetszik.2014. dec. 28. 23:28
1/5 anonim válasza:
Nincs ilyen maximum. Növeszd meg, ha neked úgy tetszik, de ügyelj arra hogy ápolt legyen, és ne legyen töredezett.
2/5 anonim válasza:
Ha egyszer már volt akkora, akkor ha nem extrémen töredezett, szerintem lenő újra. Nekem pár éve fenék alá érő hajam volt, aztán meguntam, levágtam állig érőre... Most nő, mint a gomba, szerintem max 2 év és megint akkora lesz. :)
3/5 anonim válasza:
Van maximum hossz, de az a legtöbb embernél minimum csípőig-fenékig érő.
Ha nem töredezett, száraz a hajad, akkor megnő. :-)
4/5 anonim válasza:
Ha fél év alatt 8-10 centit nőtt az teljesen jó. Átlagosan a haj 1 cm-t nő havonta, persze ez emberenként változik :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, akkor növesztem még:) Csak néha annyival egyszerűbb lenne levágatni rövidebbre, mint várni, hogy még 15 centit nőjön. :\ Nem baj :D köszönöm még egyszer :)
2014. dec. 29. 14:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!