Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hetente 1szer vasalom a...

Ha hetente 1szer vasalom a hajam az mennyire károsítja?

Figyelt kérdés
Mielőtt hajat szárítok vagy vasalom hővédő spray-el fújom be.A végei kicsit le vannak töredezve.Hosszú barna hullámos hajam van de ma volt lenyírva belőle kb.2cm és most tisztára depis lettem,hogy rövid,pedig nem is annyira.Eldöntöttem hogy minden nap fogok végezni fejmasszázst,hogy serkentsem hajam növekedését,hetente 1szerfogok rá rakni tojásos mézes pakolást,és ha lehet elkerülöm a hajszárítót és a hajvasalót,minden nap rakok a végeire kis kondicionálót.Készítettem egy kondicionálós,balzsamos es napraforgoolajas pakolást nem tudom ez hatásos-e.Szerintetek?Mit ajánlotok?Nincs pénzem argánolajra,meg kókuszolajra de már spórolok rájuk.Bocs a nagy szövegért. :-)
2014. dec. 28. 21:07
 1/3 anonim válasza:

Attol is fugg hany fokon vasalod...karositani karositja..azt hallottam hogy ha hetente 1-2 szer mosol hajat az jo.pakolast is t

Ehetsz ra de ne vodd tulzasba azt se.mit akarsz elerni egyebkent?

2014. dec. 28. 21:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Hogy legyen gyönyörű hosszú és egészséges hajam töredezett hajvégek nélkül,jah és mitől lesz fényes?
2014. dec. 28. 23:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is most növesztem, a fodrász 2cm helyett 6-ot vágott le, pedig mondtam neki, hogy növesztem és csak amennyit nagyon muszáj. Hát kösz :D

Nekem az vált be, hogy vettem olyan olajas hajspray-t, amitől fényesebb lesz a hajam, azt ráfújtam hajmosás előtt este, hogy rendesen beszívja amit kell. Másnap reggel belemasszírozom a fejbőrömbe meg bekenem a hajam argánolaj (ha más olajokkal kevered sokáig elég)/kókuszolaj/ricinusolaj (1dl kb. 500ft a gyógyszertárba) keverékkel és rajta hagyom 6-7 órát, minél tovább van rajta, annál jobb. Kétszer megmosom a hajam, hogy teljesen kijöjjön belőle, rakok rá kondícionálót, leöblítem, kenek rá hővédő spray-t és megszárítom.

Elég macerás, kell hozzá egy nap, mikor nem megyek sehova, de nekem teljesen megéri, a 3. alkalom után már észrevehetően gyorsabban nőtt és puhább is lett. Sokak szerint a kevesebb több, nem is muszáj az összes, viszont az én hajam nagyon szereti :)) Egy próbát szerintem megér, nem igazán árthatsz vele. Hetente egyszer csinálom, többször sajnos nincs rá időm.

2014. dec. 29. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!