Ha hetente 1szer vasalom a hajam az mennyire károsítja?
Attol is fugg hany fokon vasalod...karositani karositja..azt hallottam hogy ha hetente 1-2 szer mosol hajat az jo.pakolast is t
Ehetsz ra de ne vodd tulzasba azt se.mit akarsz elerni egyebkent?
Én is most növesztem, a fodrász 2cm helyett 6-ot vágott le, pedig mondtam neki, hogy növesztem és csak amennyit nagyon muszáj. Hát kösz :D
Nekem az vált be, hogy vettem olyan olajas hajspray-t, amitől fényesebb lesz a hajam, azt ráfújtam hajmosás előtt este, hogy rendesen beszívja amit kell. Másnap reggel belemasszírozom a fejbőrömbe meg bekenem a hajam argánolaj (ha más olajokkal kevered sokáig elég)/kókuszolaj/ricinusolaj (1dl kb. 500ft a gyógyszertárba) keverékkel és rajta hagyom 6-7 órát, minél tovább van rajta, annál jobb. Kétszer megmosom a hajam, hogy teljesen kijöjjön belőle, rakok rá kondícionálót, leöblítem, kenek rá hővédő spray-t és megszárítom.
Elég macerás, kell hozzá egy nap, mikor nem megyek sehova, de nekem teljesen megéri, a 3. alkalom után már észrevehetően gyorsabban nőtt és puhább is lett. Sokak szerint a kevesebb több, nem is muszáj az összes, viszont az én hajam nagyon szereti :)) Egy próbát szerintem megér, nem igazán árthatsz vele. Hetente egyszer csinálom, többször sajnos nincs rá időm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!