Milyen testápóló vált be nektek vagy is mit ajánlotok? Lehetőleg nem túl drága. F\19
Figyelt kérdés
Szóval a kérdés adott.
Plusz egy kis mellék kérdés, hogy fekte szappant merre lehet kapni és menyiért. :\
2010. febr. 3. 18:09
1/5 anonim válasza:
Avonból szinte az összes testápoló jó, én most Naturals Almásat használok az tök jó!
3/5 anonim válasza:
A fekete szappan az ilcsi terméke, az ilyet forgalmazó kozmetikusoktól tudsz venni.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
Sokat segítettetek. : )
2010. febr. 3. 19:15
5/5 anonim válasza:
én eddig garnier 5% ureát hazsnáltam, egész jóvolt, de nemrég vettem egy szentkirályi testápolót na és azlett az abszolút kedvencem. nagyon gyorsan beszívódik, és télleg nemhagy zsíros érzést, ezaz első olyan testápoló életembe ami nemhagyott zsíros érzést maga után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!