Jól állna a vörös haj?
Eléggé fehér bőröm és világoszöld szemem van.
Eredetileg sötétszőke/világosbarna hajam egy ideje "középszőkére" van festve,de meguntam.. a szemöldököm vékonyka,és sötétebb mint az eredeti hajszínem,kb. sötétbarna.
Kb. ilyen hajszínre gondoltam:
Tény és való: Mindenkinek -kivétel nélkül- az a haj áll a legjobban, amely eredetileg van neki.
Másodszor: Az ilyen vörös haj senkinek sem állna jól, túl mű, ami az ember 99%-át taszítja. Más vörös árnyalatok, viszont a megadottak alapján, nagyon jól állna! :)
Pld: Répa vörös, világos vörös.
szt jól állna, de nekem sokkal jopbban tetszik az a hajszín, amelyik természetes:)
szt ne fesd be
Köszi szépen:)
utolsó- kipróbálom :D
Nem igaz, hogy mindeninek az eredeti hajszíne áll a legjobban. Nekem fakó barna hajam volt, amikor elkezdtem festeni mindenki dicsért, hogy mennyivel jobban áll, mint az eredeti.
Szerintem próbáld ki, de készülj rá, hogy a vörös gyorsan kopol illetve nem mindegy, hogy melyik festéket bírja a hajad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!