Egyenes lett a pothajam?!
Figyelt kérdés
Rendeltem brazil body wave pothajat, ami 100% emberi remy haj. Eddig igaz is minden, de ma megmostam es csont egyenes lett... en csinalok valamit rosszul, vagy atvertek? Nagyon merges vagyok, mert nem volt olcso konkretan sirni tudnek..2014. dec. 25. 17:50
1/9 anonim válasza:
hát sírj akkor
ha nem vagy képes megnöveszteni a sajátodat akkor meg is érdemled
2/9 A kérdező kommentje:
szerintem ekkora bunko parasztot mint teged a vilag meg nem latott.
ha nem tudod a valaszt minek irsz ide?
tudod vannak olyan emberek akiknek nagyon lassan no a hajuk.
miert faj ez neked ha masnak pothaja van?
2014. dec. 25. 20:39
3/9 anonim válasza:
:"DD mi lenne ha begöndörítenéd hajvasalóval????
4/9 A kérdező kommentje:
hat pont azert vettem gondor hajat hogy ne kelljen... ha egyenes hajat akarok egyeneset veszek :)
2014. dec. 25. 23:15
5/9 anonim válasza:
Esélyes, hogy átvertek? Hol vetted? Küld vissza.
7/9 A kérdező kommentje:
Mar felrakattam.. visszautaljak a penzt de ettol fuggetlenul meg mindig merges vagyok.
2014. dec. 26. 16:00
8/9 anonim válasza:
hát a paraszt nem én vagyok, képzeld 6 év kellett hogy teljesen tüsis hajamból derék alá nőjön, szóval nem csak neked nő lassan, de ha ilyen türelmetlen vagy hogy még a hajadat se tudod megnöveszteni akkor elég szerencsétlen életed lehet, ha ez a legnagyobb problémád
9/9 A kérdező kommentje:
De ettol miert vagyok szerencsetlen aruld mar el? Orulok neki, hogy neked van ennyi turelmed, de attol hogy masnak nincs meg nem kell lehurrogni.
Foleg nem ilyen alpari modon.
2014. dec. 28. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!