Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az mennyire kellemetlen, hogy...

Az mennyire kellemetlen, hogy ha felhívom telefoom a fodrászt, és megkérdezem, hogy mennyiért dolgozik?

Figyelt kérdés
Megmondom őszíntén, az ideét nem tudom mikor voltam utoljára normális fodrászál, és nem szeretnék úgy járni, hogy felkelek a székből, és közli velem, hogy 12 ezer lesz. Ilyen sok pénzt, nem akarok fodrászra szánni!!!
2010. febr. 3. 07:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Felhívod, majd mondod neki, hogy meg szeretnéd a hajadat igazíttatni(vagy amit akarsz)!Végül rákérdezel, hogy: Bocsi, de megkérdezhetném, hogy körülbelül mennyi lesz majd?!

ENNYI!

Ugyse szól érte semmit!

20L Sok szerencsét!

2010. febr. 3. 08:05
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez tök megszokott. A fodrásznak nem lesz új dolog. Ha új fodrászhoz megyek, akkor én is meg szoktam kérdezni bejelentkezésnél, hogy kb mennyi lesz, mert annyi pénzt viszek (nem szeretem, ha sok van nálam).
2010. febr. 3. 08:59
 3/4 anonim ***** válasza:
Semennyire nem kellementlen, felhivod es elmondod,h erdeklodni szeretnel,h mennyibe kerul nala egy pl hosszu hajvagas mosassal szaritassal. Ennyi
2010. febr. 3. 10:15
 4/4 anonim ***** válasza:
nem kellemetlen :D
2010. febr. 3. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!