Az egész arcom rettenetesen hámlik, mit tudnék ellene tenni?
2 hónapja folyamatosan hámlik az egész arcom. Az első hónapban hetente használtam Garnier 3 in 1 ben arctisztítót. A második hónapban már semmit nem használtam, se tonikot, se arctisztitót vagy bőrradirt, hátha akkor elmúlik, de nem. Rettenetesen hámlik, egyszerűen borzalmasan csúnya, repedezett és kis bördabarkák vannak rajta, és nem tudok vele mit kezdeni. A második hónapban 4 arckrémet vettem nagyon száraz bőrre valót. Mindet kipróbáltam és egy hét ezt a következő héten a másikat és igy tovább...Minden nap min. 3x bekentem, kamillás vagy sima forró viz fölött párologtattam az arcom, langyos borogatást is tettem rá, de egyszerűen semmi változás. Nagyon kétségbe estem, már az utcára sem tudok kimenni. :(
Segitsetek lécci. Előre is köszönöm a válaszokat!
18L
Nagyon száraz a bőröd. Egy halom olcsó, gagyi krém helyett menj el egy jobb helyre, kérj segítséget, és vegyél egy krémet, ha kell, akkor 6-10ezerért, de az használni is fog.
Vagy keress fel egy bőrgyógyászt/kozmetikust.
nem arról van szó, hogy nagyon száraz a bőröd. ez egy ilyen nagyon kritikus bőrtípus. nekem is ilyen. azt ajánlom menj el egy tapasztalt, jó kozmetikushoz. nekem egyébként az egyetlen ami megoldja ezt a problémát, hogy reggel leradírozom a bőröm (előbb radírral, utána szimplán az ujjaimmal alaposan) az utóbbi időben átváltottam olivás szappanra (görögországból hozatom ismerőssel és 300 ft max). ezzel radírozom, majd az ujjaimmal és újra megmosom a szappannal de már radírozás nélkül. végül nappali arckrém. de ezt minden nap meg kell ismételni. sz*r ügy, de csak ez az egy segít
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!