Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha hajfestés után megmosom a...

Ha hajfestés után megmosom a hajam és utána rakom rá a kávés pakolást az nagy baj?

Figyelt kérdés
vagy inkább csináljam egyik héten ezt másikan azt? sürget az idő...Most szeretném majd először kipróbálni a pakolást tényleg annyira elviselhetetlen öblités után is a szag mert akkor nem csinálom!!??
2008. aug. 17. 21:29
 1/4 anonim ***** válasza:
hát figyelj! én egyzser próbáltam ki ezt a kávés pakolást, de nekem hullik tőle a hajam, és egy mm-rel sem nőtt többet a hajam..ráadásul nagyon kellemetlen, és még egy hónapig utána éreztzem a büdös kávészagot minden hajmosás után. szóval te tudod, de én mégegyszer nem csinálom többet, inkább várom hogy nőjjön magától, az a tuti!
2008. aug. 17. 21:57
 2/4 A kérdező kommentje:
uhh az dúrva! de mondjuk egy pakolástól nem is fog rögtön megnőni! am lehet ez az egész a haj típusától is függ nem? mert valaki azt írta h eddig zsírosodott elég rendesen a haja mosteg elég egyszer 1 héten megmosnia nekem is elég zsírosodó a hajam meg kicsit vékonyszálú.. neked milyen???
2008. aug. 17. 22:10
 3/4 anonim ***** válasza:

1.válaszoló: a hajam felül zsíros, alul száraz.

De én úgy tudom hogy elég havonta egyszer hasznélni a pakolást. Mondjuk csodát nem vártam tőle, még jó:)

2008. aug. 17. 22:14
 4/4 A kérdező kommentje:
hetente egyszer kell :)
2008. aug. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!