Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancssárga lett a hajam!...

Narancssárga lett a hajam! Hamvas, világos szőkét kenjek rá vagy sötétebbet?

Figyelt kérdés
5 éven át nagyon szép hamvas melírozott szőke hajam volt a Kallos márka szőkítőporának és 12%-os oxijának köszönhetően.Ezt meguntam, szerettem volna teljesen szőke lenni. Mivel tisztában vagyok azzal, hogy egyenletes szép szőkét nehéz készíteni, gondoltam szakemberhez fordulok. Elmentem a város egyik legjobb fodrászához, aki a gyönyörű hajamból sötétnarancssárgát csinált! Itthon próbáltam korrigálni, már 2x vettem L'Orealos festéket, épphogy halványodott tőle egy picit, szóval úgy döntöttem, leszívatom az egészet a jól bevált Kallosos porral és oxival. Sajnos nem kaptam szép fehéres színt, de nagyon sokat halványodott, most éppen világos narancssárga és majdnem egyenletes. Szerintetek, ha most rákenek egy nagyon hamvas szőkét, az befogja a világos narancs tincseimet? Vagy jobban járok, ha sötétebbel, mondjuk egy középszőkével próbálkozok? Az az igazság, hogy nagyon szeretném visszakapni azt a fehéres színt...MIT TEGYEK? Nagyon köszönöm a válaszokat!

2014. dec. 20. 16:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Na azt a fehéres szint már nem fogod,esetleg több alakommal..Esetleg ismétlem.Ne tedd tönkre ezzel a hajad,nagyon roncsolja.Sötét szőkét kenj rá,világos festék úgyse fogja befogni a sötétebb színt!Akármilyen márkájú.

Hameg szívatják,alapból sárga lesz és arra kell ráfesteni,nem a fodrász rontotta el!..De miért nem festett rá? Bár ilyenkor várni kell,és azután festeni 3nap után.

2014. dec. 20. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

A 12-es szőkítőpor jó nagy lórúgás a hajnak. A jobb szőkítőporok 6-ossal is tökéletesen felvilágosítják a hajat. Ezután természetesen még meg kell adni a hajnak a színt, tehát kell színezni, pasztellizálni.

Biztosan félreértés történhetett, ha szőke helyett sötét narancs színű lett a hajad, hiszen ha a hamvas melírozottat még szőkítette, akkor lehetetlen, hogy sötétebbet kapott, mint volt...

Mivel most narancs pigmentek vannak a hajadban, azt nem tudod elfedni egy hamvas festékkel, ezek a sárga pigmentek semlegesítésére jók. Mi lenne, ha visszamennél, és kérnél korrigációt - eleve miért fizettél, miért jöttél el a fodrásztól, ha nem azt kaptad, amit kértél?

2014. dec. 20. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!