Eucerin pH5 arckrémjénél tartalmasabb krém?
Drogériásokat megutálva váltottam eucerin arckrémre, mert arról voltak jó vélemények. Maga a krém a drogériásokhoz viszonyítva jó, viszont nekem még egy kicsit kevés. Az igazi száraz érzést eltünteti, de mégsem érzem hogy igazán hidratált lenne az arcom.
Melyik krém tartalmasabb, táplálóbb ennél?
Az arcom nagyon száraz tud lenni (bár légkondis helyiségben olajos lesz), ha sima vízzel megmosom az arcom, akkor utána azonnal kiszárad annyira hogy viszket. Ha például arcpakolást teszek fel, bármilyen hidratáló lehet az az arcpakolás, mire azt lemosom vízzel, már azonnal kiszárad az arcom. Vízzel lemosható sminklemosóról nem is álmodhatok.
Annyira elegem van, hogy hajlandó vagyok nagyobb árat is kiadni csak találjak már valami normális krémet, de ha nem muszáj, akkor ne menjen 5000 ft fölé az ára.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!