Miért hullanak ki a fiatal szemöldök hajszállaim? Nálatok is igy van?
Figyelt kérdés
amikor átfésülöm a szemöldököm, a szemöldök spirálon mindig marad egy két fiatal hajszál, nos én ugy tudom hogy a szemöldök hajszálak akkor hullanak ki amikor elérik az öregedési ciklust és jó nagyok..nos nem is lenne vele gondom de ellégé ritkás a szemöldököm, volt egyszer hogy szép sürü volt de aztán hirtellen elkezdtek kihullani és visza áltak a ritkás állapotba,
használok ricinus olajat is, estére bekenem rggel pedig lemosom, néha használom ugy is hogy fürdés elött 2 órára felkenem, de egyik módcer sem szegitett igazán nem láttam változást. Szóval mitt lehetne tenni vele?
2014. dec. 14. 11:09
1/3 A kérdező kommentje:
Ja mégegy nem használok festékes sminkeket vagy egyéb himikai vegyszereket.
2014. dec. 14. 11:12
2/3 anonim válasza:
Normális ha hullik, a haj is hullik, a szőr is, időnként jobban, mint máskor. Ha olajjal kenegeted akkor még jobban hullani fog, szóval azt nem árt abbahagyni.
3/3 A kérdező kommentje:
De az is normálisnak számit ha fiatal szemöldök hajszállaim ellégé gyakran hullanak ki? alig nött valamit és máris kihullott..
2014. dec. 15. 20:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!